Werken bij Warmtegroep

Vacature leerling installatie/ servicemonteur (m/v)

Voor de regio Utrecht zoeken wij naar leerling monteurs (m/v). Na en gedegen interne en externe opleiding ga jij ervoor zorgen dat de cv-ketels bij onze klanten geïnstalleerd of onderhouden worden en optimaal functioneren. Je dag bestaat uit installatiewerk of preventief onderhoud, periodieke inspecties, reparaties en het oplossen van storingen.
Als leerling monteur bij Warmte Groep begin je met een goed salaris, zodra je zelfstandig aan de slag gaat krijg je een eigen bedrijfsauto en alle benodigde gereedschappen en materialen.
Wij willen dat niet alleen onze klanten tevreden zijn, maar ook onze monteurs. Geen stress. Als monteur krijg je ruim de gelegenheid je werk goed te doen en start je de dag niet met een overvloed aan afspraken.


Wat kan je van ons verwachten?

Wat wordt jouw werkgebied?

Je dagelijkse werk als monteur doe je zelfstandig vanuit je eigen woonplaats. Onze klanten zijn voornamelijk eigen-woningbezitters die zich bevinden in een straal van ongeveer 80 km rond Utrecht.
Daarnaast kom je één keer in de week naar het bedrijf in Houten om even bij te praten met je collega's.

Wie zoeken wij?

Als monteur ben jij ons visitekaartje. Wij zoeken iemand met het volgende profiel:

Wie zijn wij?

Warmte Groep is gevestigd in Houten. We zijn een cv-ketel onderhoudsbedrijf met meer dan 100 jaar historie. We hebben ruime ervaring in onderhoud en reparatie aan apparatuur zoals cv-ketels, warmtepompen, airconditionings en ventilatiesystemen.
Bij ons staan kwaliteit en veiligheid voorop. Al onze monteurs zijn of worden opgeleid en gecertificeerd volgens de regelgeving. Bij ons krijg je de ruimte om je werk goed te doen en plannen we je niet helemaal vol.
Wil je in een ongedwongen en prettige sfeer werken? solliciteer dan direct online. Je kan ook een dag met een monteur meelopen om eerst de sfeer te ervaren.

Heb je vragen over de functie of wil je wat meer informatie? Je kan ons altijd bellen op 085-4016209 of een e-mail sturen naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.


Werkgebied van Warmte Groep BV

Adres hoofdkantoor

Warmtegroep B.V.
Peppelkade 16
3992 AK HoutenVestigingen

  • Amsterdam
  • Amersfoort
  • Breda
  • Dordrecht
  • Rotterdam
  • Utrecht
  • ZoetermeerWarmte Groep cv-ketel en warmtepomp service