Werken bij Warmtegroep

Vacature servicemonteur warmtepompen

Voor diverse regio's zoeken wij naar fulltime ervaren servicemonteurs (m/v). Jij zal zorgen dat de warmtepompen bij onze klanten optimaal functioneren. Je dag bestaat uit preventief onderhoud, periodieke inspecties, reparaties en het oplossen van storingen.
Als servicemonteur bij Warmte Groep begin je met een goed salaris, je eigen bedrijfsauto en alle benodigde gereedschappen en materialen. Je zal voornamelijk bij mensen thuis de warmtepomp en de cv-ketel onderhouden en technische problemen verhelpen. In ons vak is deelname aan de storingsdienst noodzakelijk. De druk op onze storingsdienst is echter laag, vanwege het kwalitatief hoogstaande onderhoud.
Wij willen dat niet alleen onze klanten tevreden zijn, maar ook onze monteurs. Geen stress. Als monteur krijg je ruim de gelegenheid je werk goed te doen en start je de dag niet met een overvloed aan afspraken.


Wat kan je van ons verwachten?

Wat wordt jouw werkgebied?

Je dagelijkse werk als monteur doe je zelfstandig vanuit je eigen woonplaats. Onze klanten zijn voornamelijk eigen-woningbezitters die zich bevinden in een straal van ongeveer 80 km rond Utrecht.
Daarnaast kom je één keer in de week naar het bedrijf in Houten om even bij te praten met je collega's.

Wie zoeken wij?

Als monteur ben jij ons visitekaartje. Wij zoeken iemand met het volgende profiel:

Wie zijn wij?

Warmte Groep is gevestigd in Houten. We zijn een cv-ketel onderhoudsbedrijf met meer dan 100 jaar historie. We hebben ruime ervaring in onderhoud en reparatie aan apparatuur zoals cv-ketels, warmtepompen, airconditionings en ventilatiesystemen.
Bij ons staan kwaliteit en veiligheid voorop. Al onze monteurs zijn of worden opgeleid en gecertificeerd volgens de regelgeving. Bij ons krijg je de ruimte om je werk goed te doen en plannen we je niet helemaal vol.
Wil je in een ongedwongen en prettige sfeer werken? solliciteer dan direct online. Je kan ook een dag met een monteur meelopen om eerst de sfeer te ervaren.

Direct solliciteren

Heb je vragen over de functie of wil je wat meer informatie? Je kan ons altijd bellen op 085-4016209 of een e-mail sturen naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.


Werkgebied van Warmte Groep BV

Adres hoofdkantoor

Warmtegroep B.V.
Peppelkade 16
3992 AK HoutenVestigingen

  • Amsterdam
  • Amersfoort
  • Breda
  • Dordrecht
  • Rotterdam
  • Utrecht
  • ZoetermeerWarmte Groep cv-ketel en warmtepomp service